Cyber28 is lid van Cyberveilig Nederland

Cyber28 werkt samen met andere kwalitatief sterke cybersecurity leden van Cyberveilig NL om de digitale weerbaarheid van Nederland te versterken. Cyberveilig NL heeft ‘OKTT’ status gekregen van de overheid ’s Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Cyber28 werkt volgens de gedragscode van Cyberveilig NL m.b.t. een professionele en integere opstelling en de inzet van kwalitatieve deskundigheid. Cyber28 gaat integer om met computernetwerken en gevoelige informatie van de organisaties die gebruik maken van onze diensten.

Waarom Cyber28

Onafhankelijk testen

Alleen een onafhankelijke controle geeft u begrijpelijk inzicht in de risico’s van een cyber-hack en andere ernstige IT-problemen.

Veiligheid voorop

Het verbeteren van de veiligheid van uw website is onze prioriteit. Om te weten of uw bedrijf weerbaar is tegen hackers is controle nodig. Onze IT verklaring zal u  daar meer inzicht in geven.

Gecertificeerde professionals

Wij werken in overeenstemming met ISO / IEC / IEEE 29119 Software Testing Standard. Ons team bestaat uit ervaren auditors en testers die gecertificeerd zijn op basis van CEH, CompTIA Security, OSCP of CISSP.

Geen jargon

Wij gebruiken geen technisch jargon. Onze cyber-risico inventarisatie is speciaal voor managers en bestuurders die geen technische achtergrond hebben.

Continuïteit

Jaarlijks worden meer dan 20.000 nieuwe zwakheden ontdekt. Met Cyber28 kunt u regelmatig controleren of u weerbaar bent tegen hackers.

Breed scala aan testen

Wij gebruiken alle technieken om de kwetsbaarheden te lokaliseren, net zoals een aanvaller dat zou doen. Wij werken onze tests voortdurend bij met de kennis van de nieuwste hackersystemen.

Sluit u aan bij goed gezelschap!

Doe gratis een begrijpelijke, snelle controle van uw website.

Gratis cyber-risico inventarisatie voor managers, directeuren en bestuurders die geen technische achtergrond hebben. Met onze duidelijke Cyber28 risico-inventarisatie kunt u de weerbaarheid van uw IT-systemen kunnen controleren. Wilt u weten of uw IT op orde is? Vul dan uw gegevens in en ontvang een gratis cyber-scan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Email me!

Ad Rietberg, directeur Cyber28, arietberg@cyber28.com

Cyber28 is lid van Cyberveilig Nederland

Menu