Cyber Security

Wilt u weten of uw organisatie weerbaar is tegen hackers? Cyber28 helpt u met een gemakkelijke, snelle en betaalbare controle van uw systemen. Bestel onze duidelijke Cyber28 Risk-Assessment waarmee managers en bestuurders toezicht kunnen houden op de weerbaarheid van hun IT-systemen.

  Please fill out the form on the previous page.

  Accountants

  Meer weten hoe Cyber28 uw accountantskantoor helpt om veilig online te werken en uw klanten van advies te voorzien?


   Bedrijven

   Meer weten hoe Cyber28 bestuurders inzicht geeft of hun bedrijfssystemen weerbaar zijn tegen hackers?


    Ervaringen van onze klanten

    Nieuws

    blog post title 16

    Laoreet quisque pretium placerat iaculis nec a egestas viverra sed. Felis purus, dui tellus lacinia eu dignissim sed. Turpis nunc, urna diam rhoncus placerat id ut. Turpis mattis nunc lectus volutpat arcu amet. Felis, imperdiet ut in ultrices. Interdum vestibulum purus scelerisque platea pellentesque eget.

    Whitepaper

    Accountants en cyber security

    Cyber criminaliteit en met name ransomware vormen een grote bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit.
    Wat is de rol van de accountant?

    Over ons

    Ad Rietberg

    Directeur Cyber28

    Ik hou me sinds 1994 bezig met het internet. Het biedt organisaties enerzijds kansen door nieuwe technologische mogelijkheden en anderzijds brengt het bedreigingen. Ik zie ransomware (gijzelsoftware) als de grootste bedreiging voor alle organisaties die online actief zijn.

    Met onze Cyber Security Risk Assessment tools krijgen managers en bestuurders eenvoudig en duidelijk inzicht geven in de weerbaarheden van hun systemen. Gewapend met deze kennis is de organisatie in staat niet alleen de geconstateerde zwakte in de beveiliging aan te pakken, maar ook vergelijkbare zwaktes in de toekomst te voorkomen.

    Menu